8.15.2010

Veckan som gått

Har mest spenderats på jobbet - man är ju tillbaka ä verkligheten om man säger så... Visst, två veckor av arbete har fortlöpt men jag är fan inte inne i pulsen än... Svinjobbigt. I måndags tog jag dock en trevlig kväll på Världens med massa folk och några öl, det var lätt värt det, och inte ens bakis på tisdagen! Godt.

Helgen då? Fredagen spenderades med Amanda, Hugo besöktes och vakten tyckte att jag var lite lite dum i huvudet antagligen.. Läs tidigare inlägg om Hugo. Nåväl, in kom jag, öl dracks och låtar dansades till.. Fortsatte min tradition att faceplanta saker. Denna gång: Hugos vakt Stellan. Kul. Sprang tydligen in i han dessutom. Manlig närkontakt, den bästa närkontakten! Eh.

Sen när vi skulle fyllekäka @ Max var jag jättedum mot Amanda :( Ferlåt. Men nu är vi vänner! Gick hela den kopiöst ohemula vägen hem till mig, svettades (det var så jävla varmt ute, fast klockan var 5!) och sov.

Vaknade, åt, åkte till Löt för lite bror-häng och vidare till Hanna där mat lagades och öl och vin dracks. Gotte! Cyklade (:D) till Munken, vidare till Max för "efter-krogen-käk" vilket blev innan-krogen-käk då vi nästlade oss in på Grand för mer öl med Janis syrra (Vad heter hon? Kan ju inte vara Cicci om syrran steker på med Janis..) samt min bror med sällskap. Rolit! Vid det här laget har John fått i sig mer än en flaska rödvin, ett par stadiga starköl och någon grogg varpå cyklandet inte är såååå stabilt. Krockar med ett antal parkerade bilar och kör in/ramlar i en taggbuske. John satt fast. I en taggbuske. Kul! Det gjorde fan ont på riktigt. :(

Sen, helt otroligt nog, får John ner cykeln i cykelrummet, låser den OCH tar med lamporna upp.. Somnade med datorn i sängen igen, låg dock inte på den denna gång. Klokt val. Nu är jag bakis/full och har precis stoppat in tvätt i tvättstugan. Alltså i själva maskinen. Inte bara i tvättstugerummet.. Nåväl. Idag blir det att hämta ett styck Ferrari-nyckel och sen vet jag inte riktigt. Spännande!

2 kommentarer:

pablo sa...

älskar dina bravader!

John sa...

älskar att du bloggar typ två veckor i taget. men jag lovar att jag alltid ska blogga för dig :D